Tänään olo on taas hieman parempi. Aikataulut stressaavat edelleen, mutta se taitaa tässä vaiheessa olla lähes normaalia olotilaa.

Eilinen ilta meni kyllä mieli maassa ja lapsellakin oli vaikea ilta. Hyvä puoli oli kuitenkin että sai hieman tunteitaan esiin, mikä aina tuottaa vaikeuksia. Kun tunteet purkautuu se yleensä tekee hyvää itse kullekin, ja varsinkin lapselle.

Nyt vain seuraan tilannetta, jos tilanne pahenee sain vinkkejä siitä kenelle soittaa seuraavaksi (uskomatonta kyllä löytyy vielä jokunen taho jota en ole kiusannut meidän perheen ongelmilla!), mutta jos tilanne on rauhoittumaan päin ehkä vain odottelen että saamme tuloksia meneillään olevasta kartoituksesta ja valmistaudun niiden päätyttyä pitämään puolemme että saamme myös apua.

Viikonloppuna lapset ovat toivoneet että tehdään yhdessä mansikkarahkaa. Olenkin yrittänyt surffailla reseptejä kun pelkkä mansikkarahka tuntuu vähän tylsältä. Google ei vain pahemmin auta kun heittää hakusanaksi vain mansikkarahka, kun nimenomaan kaipaisin vinkkejä mitä muuta kun mustikoita voisi heittää kyytipojaksi (niistä jälkikasvu kieltäytyi ehdottomasti).