Kun on paljon stressiä mielessä se tuntuu ruumiissa heti. Eilisen palaveri jälkeen minulle puhkesi jälleen flunssa. Kurkku on karhea, nenä tukossa ja viluttaa vähän väliä. Onko niin että heti kun stressi helpottaa se tuntuu ruumiissa joka yrittää saada minua lepäämään?
 
Toinen asia mistä tietää että stressitaso on korkealla on että heräilen öisin ja mietin työlistoja. Eilen yöllä pohdin kuumeisesti että keittiön seinät pitäisi maalata. Sillä ei ollut mitään merkitystä että järjellä tiesin kyllä ettei homma ole mikään kiireinen eikä sille keskellä yötä voi joka tapauksessa tehdä mitään.
 
On hienoa että olemme vuosien taistelujen jälkeen päässeet avun piiriin. Se mitä kukaan avun piirissä oleva ei ole ottanut huomioon on että kun lisäksi käyn omassa terapiassa aletaan jo liikkumaan rajoilla että pystynkö hoitamaan työni. Onneksi olen vielä onnistunut pallottelemaan, mutta nyt huomaan että keväälle on buukattu niin paljon kokouksia etten tiedä millä selviän niistä JA työstäni. Kaikki kokoukset kun ovat tietysti keskellä päivää. Harmillista asiassa on se että oikeasti viihdyn työssäni ja haluan hoitaa sen hyvin. En siis halua lähteä pitkälle sairaslomalle (jolle ei oikeasti ole syytäkään) tai jättäytyä työttämäksi, tosin karenssiinkaan ei ole varaa enkä halua olla  työtön. Mitä sitten tehdä? Yrittää pitää palloja ilmassa ja selvitä joten kuten päivä ja viikko kerrallaan.