Tänään kyllästyttää ja väsyttää. Ei vain huvita elää tässä oravanpyörässä, jatkuvasti vääntää kättä jokaisesta pienimmästä asiasta ja koko ajan odottaa mitä ex seuraavaksi keksii. Ja sen verran kokemusta on että todennäköisyys sille ettei keksisi jotain on äärimmäisen pieni.

Mistään suurensuurista asioista ei siis ole kysymys, mutta ärsyttää se kun jotkut asiat pitäisi hoitua helposti ja parilla sanalla, mutta kun kyse on tästä henkilöstä se tarkoittaa sitä että kierretään-kierretään-kierretään kehää ja aloitetaan uudestaan. Silti pitäisi jaksaa yrittää ettei vain saa syytöksiä siitä että lapsi asetetaan välikäteen. Ärsyttävää.

Muutenkin tänään on tympääntynyt olo. Tarvitsisin lomaa elämästäni, mistäköhän sellaista saisi? Jos saisi olla edes viikon tai kaksi ilman ainuttakaan vääntöä, viranomaiskäyntiä ja ongelmaa. Se on niin utopostinen haave etten yleensä uskalla edes lukea sitä haaveeksi, mutta se on mitä toivoisin kaikista eniten, että saisin rauhassa elää elämääni ilman jatkuvia konflikteja.