Ihana viikonloppu takana :)

Miehen kanssa katsottiin leffoja, laitetiin ruokaa ja vain oltiin :) Yksinkin ollessa otin lähinnä rauhallisesti, ja kyllä tuli tarpeeseen! Tänään herääminen oli kyllä tuskaista, mutta itse päivä ei ole ollut niin tuskainen kuin maanantait tyypillisesti saattavat olla.

Nyt vain tarvitsisin kunnon potkun peffaan että saisin aikaiseksi metsästää jälleen sosiaalityöntekijää. Ei vain kerta kaikkiaan huvita ja huomaan ajattelevani että haluan vain olla "normaali" perhe ilman että tarvitsee metsästää kaiken maailman viranomaisia kiinni. Jos heitä voisi lassota niin alkaisin heti harjoitukset kotona, tulokset todennäköisesti olisivat nopeampia kuin tämä puhelimella metsästäminen. Haaveilen että voisin laittaa sähköpostilla tietoa tilanteesta heille, mutta se on aika hankalaa kun ei edes tiedä kuka oma sosiaalityöntekijä on...

Toinen asiaa rasaava on lapsen harrastus jossa vastuuhenkilöt sekoittavat kuviota, minä yritän parhaan mukaan setviä mutta heitäkään ei ihan helpolla saa kiinni. Toivon mukaan kohtapuolin olen viisaampi siinäkin. Epätietoisuus onnistuu aina rasittamaan eniten.