Rauhallinen viikonloppu takana, vierailimme miehen luona ja ulkoilimme. Tuntui kyllä mukavalta kun lapset leikkivät rauhassa ja mies kokkasi, arjen ylellisyyttä josta nautin todella paljon.
 
Pohdimme illalla ystävän kanssa miten hassua on huomata miten kaikki ex-miehen harrastukset ovat muuttuneet uuden naisen myötä. Sitä miettii että kuinkakohan paljon hän loppujen lopuksi esitti vain minullekin? Olimme yhdessä pitkään ja luulin tuntevani hänet, mutta niin ihminen on erehtyväinen. Lähinnä ystävät jotka tunsivat myös ex-mieheni tirskahtelevat kun kerron sivulauseessa jotain lapsen sanomaa koska eivät tunnista häntä ollenkaan harrastuksista. Toivon kuitenkin heidän molempien vuoksi että ex on vilpittömästi mukana noissa asioissa eikä vain näyttääkseen hyvältä toisen silmissä.
 
Aikataulut tuottavat edelleen harmaita hiuksia, mutta jotenkin en jaksa edes kunnolla hermostua tällä hetkellä.
 
Muuten huomaan potevani jonkunlaista kevätväsymystä. Tuntuu että mikään lepo ja uni ei ole riittävää tällä hetkellä. Täytyy yrittää pitää paremmin huolta siitä että iltaisin en häärää keittiössä tai pyykkien kanssa vaan oikeasti istun ja lepuutan hetken verran ennen kuin menen nukkumaan.