Tällä kertaa selvisi syy räkätautiin, minulla onkin ensimmäistä kertaa elämässäni allergiaa! Todennäköisesti johonkin siitepölyyn, myöhemmin sitten selvitetään mihin. Kaupanpäällisenä sain poskiontelotulehduksen, joten sain hevoskuurin lääkkeitä, ja olo alkaa olemaan enemmän ihmismäinen taas.

Koulujen loppu sujui hyvin, ja todistukset ilahduttivat! Kevätjuhla oli liikuttava, kuten aina. Ihanaa oli kun sain syntymäpäivälahjaksi digikameran - ylellisyyttä josta en ole uskaltanut edes haaveilla - joten pystyin kerrankin räpsimään kuvia aivan huoletta.

Nyt on käynnissä taas poikkeushoitoaikataulut, onneksi on päiväleirejä joihin voi huoletta laittaa lapset.

Exän kanssa sain väännettyä asiat jonkunlaiseen päätökseen, ja päädyimme kompromissiin. Tämä vaati minulta uskomattoman määrän hampaiden nirskuttelua, maanittelua ja tiukkana olemista. Mutta näyttäisi siltä ainakin tällä hetkellä ettemme päädy taas kerran oikeuteen. Huomisesta ei tietenkään koskaan tiedä.

Nyt väännämme kättä kesän aikatauluista. Pääpirteissään ne on jo sovittu, mutta yksityiskohdistahan voi aina riidellä. Hassua miten exältä unohtuu jo sovitut asiat ja on yhtäkkiä taas sopivan paikan tullen huuli pyöreänä ja ihmettelee mistä keksin asioita. No, eiköhän tästäkin selvitä.