Mikä siinä on että tietyt sosiaalityöntekijät eivät osaa luottamuksellisuutta pätkän vertaa?? Minun salainen numeroni annettiin aikoinaan muistiinpanojen mukana exälle, vaikka nimenomaan olin painottanut numeron salaisuutta heille. Kun huomautin asiasta sanottiin että eivät he tienneet ettei isällä ole numeroa. Kyllä rasitti kun vuotta aikaisemmin olin vaihtanut itselleni erillisen numeron jotta saisin olla rauhassa eikä jokaista puhelinsoittoa ja tekstiviestiä tarvitsisi pelästyä. Onneksi kuitenkin tilanne on pysynyt kurissa sen jälkeen, ja olen itse paljon vahvempi kestämään asioita. Mutta kyllä edelleen ihmetyttää etteivät yhtään tarkemmin katso mitä tietoja annetaan minusta ex-miehelle.

Nyt sosiaalityöntekijä lähti selittämään lapsen avun tarpeista exälle, vaikka tämä asia on luottamuksellinen kunnes isä käy itse juttelemassa kartoituksen tehneen tahon kanssa. Jouduin sanomaan tiukasti asiasta pariin otteeseen ennen kuin sulki suunsa, mutta vahinko oli jo tapahtunut. Tarkoitus oli että isä itse kuulisi KAIKKI tulokset kerralla, eikä näin että tietää että tällainen suositus on, muttei mikä suositukseen on johtanut. Jos tämä nyt tekee että isä suhtautuu kriittisesti koko apuun tulen kyllä olemaan aika hemmetin pitkään vihainen tälle hölösuu-sosiaalityöntekijälle. Tällä kyseisellä hölösuu-sosiaalityöntekijällä taas ei ole minkäänlaista kompetenssia käydä läpi tutkimustuloksia.

Muuten aika kiva olo. Huomaan että ex saa koko ajan vähemmän ja vähemmän otetta minuun, ja kiukuttelut ja syyttelyt tuntuvat koko ajan vähemmän.

Viikonloppuna aion pääosin ladata akkujani, tavata ystäviä ja lauantaina menen miehen kanssa katsomaan Indiana Jonesia, ja nauttimaan kahdenkeskisestä seurasta jota ei ole ollut pitkään aikaan!